نـــيـــللـــى بـــيـــوتـــى ســـنـتر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كباب السمك بالمرق

اذهب الى الأسفل

كباب السمك بالمرق Empty كباب السمك بالمرق

مُساهمة  clunkier river السبت فبراير 12, 2011 9:02 am

المقادير :
2 كيلوسمك
2 كوب عصير باذنجان أحمر
2 معلقة كبيرة ثوم
2 حبة من بصل مفروم
2 ملعقة كبيرة كمون وفلفل مطحون
1 كوب سمن فيرن
2 معلقة صغيرة ملح
تتعمل إزاي
- نظفي السمك كويس واغسليه المياه وبعد كده اسلقيه لمدة 20 دقيقة
- ارفعي السمك وشيلي الراس والديل والشوك وتبلي لحم السمك بالثوم والبهارات واخلطيهم كويس لغاية ما يبقى زي العجينة وبعد كده اقطعي العجينة وشكليها على شكل صوابع طويلة
- اقلي البصل بسمنة فيرن وبعدين ضيفي عصير الباذنجان الاحمر على البصل المهروس وحطيهم على نار متوسطة وضيفي الفلفل المطحون والملح
- وبعدين حطي صوابع السمك مع الصلصة وشوية ميه
وبالهنا والشفا
clunkier river
clunkier river
Admin
Admin

المساهمات : 34
تاريخ التسجيل : 11/02/2011
العمر : 53

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى