كباب السمك بالمرق
صفحة 1 من اصل 1
كباب السمك بالمرق
المقادير :
2 كيلوسمك
2 كوب عصير باذنجان أحمر
2 معلقة كبيرة ثوم
2 حبة من بصل مفروم
2 ملعقة كبيرة كمون وفلفل مطحون
1 كوب سمن فيرن
2 معلقة صغيرة ملح
تتعمل إزاي
- نظفي السمك كويس واغسليه المياه وبعد كده اسلقيه لمدة 20 دقيقة
- ارفعي السمك وشيلي الراس والديل والشوك وتبلي لحم السمك بالثوم والبهارات واخلطيهم كويس لغاية ما يبقى زي العجينة وبعد كده اقطعي العجينة وشكليها على شكل صوابع طويلة
- اقلي البصل بسمنة فيرن وبعدين ضيفي عصير الباذنجان الاحمر على البصل المهروس وحطيهم على نار متوسطة وضيفي الفلفل المطحون والملح
- وبعدين حطي صوابع السمك مع الصلصة وشوية ميه
وبالهنا والشفا
2 كيلوسمك
2 كوب عصير باذنجان أحمر
2 معلقة كبيرة ثوم
2 حبة من بصل مفروم
2 ملعقة كبيرة كمون وفلفل مطحون
1 كوب سمن فيرن
2 معلقة صغيرة ملح
تتعمل إزاي
- نظفي السمك كويس واغسليه المياه وبعد كده اسلقيه لمدة 20 دقيقة
- ارفعي السمك وشيلي الراس والديل والشوك وتبلي لحم السمك بالثوم والبهارات واخلطيهم كويس لغاية ما يبقى زي العجينة وبعد كده اقطعي العجينة وشكليها على شكل صوابع طويلة
- اقلي البصل بسمنة فيرن وبعدين ضيفي عصير الباذنجان الاحمر على البصل المهروس وحطيهم على نار متوسطة وضيفي الفلفل المطحون والملح
- وبعدين حطي صوابع السمك مع الصلصة وشوية ميه
وبالهنا والشفا
clunkier river- Admin
- المساهمات : 34
تاريخ التسجيل : 11/02/2011
العمر : 53
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى